fredag 23. september 2022

Mønstertilpasning og Design dag 1

Endelig er det klart for sykurs med Stina Smith  💖

Mønstertilpasning og Design dag 1 av 3
På kurset skal vi lære å lage et grunnmønster av topp, skjørt og erme basert på egne kroppsmål. Første kurskveld var satt av til en introduksjon i design.

Informasjon og utstyrsliste ble sendt ut i god tid før kurset, med linker til forslag på hvor diverse kunne kjøpes. Dette var til stor hjelp!

Etter flere runder med å bære inn utstyr til kurslokalet, og veska full av forventninger, ble vi møtt av en sjarmerende kursholder og godt forberedte plasser. 

Med skyhøye forventninger og blyanten klar, gikk vi løs på oppgaver som å flytte på innsnitt. Vi fikk en grundig og lettforståelig gjennomgang før vi skulle prøve oss på egne justeringer.

Det var både lærerikt og inspirerende. Utover kvelden ble utfordringene større, og mestringsfølelsen vokste i takt med mulighetsrommet. 


Vi jobbet med mange ulike design, og etterhvert ble forståelsen for hvordan Design kunne fungere større og større. Spesielt denne var spennende, da den skal legges mot brett. Noe som innebærer at man enten legger øvre del av midten mot brett, eller den nedre delen. Da vil man naturlig nok få en søm der hvor det ikke ligger mot brett, noe som gir ulike preg på designet.


Det ble mange design etterhvert, og flere skal det bli i tiden som kommer, for dette var GØY!
Etter dag en er jeg ikke i tvil om at dette blir veldig bra. Kursholder er suveren og opplegget er fleksibelt lagt opp, slik at alle henger godt med. Ser frem til de neste dagene! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar